Zsíroldó sütő- és grill CIF Perfect Finish 435ml spray

1.466 Ft + ÁFA ( 1.862 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 12.00822
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
100%-os zsíreltávolítás
Az odaégett ételeket is feloldja
Segít visszanyerni sütője ragyogását
Grillsütő tisztítására is alkalmas
Kerámia és rozsdamentes acél felületeken is alkalmazható
Egyszerű adagolás
100% zsíroldás

Termék információk
Termék jellemzők:
- 100%-os zsíreltávolítás
- az odaégett ételeket is feloldja
- segít visszanyerni sütője ragyogását
- grillsütő tisztítására is alkalmas
- kerámia és rozsdamentes acél felületeken is alkalmazható
- egyszerű adagolás

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
Cif Sütő és Grill Tisztító speciális adagolófejének köszönhetően jól adagolható, sűrű formulája miatt pedig remekül megtapad a felületeken, nem folyik le azonnal, ezáltal hatékonyan oldja az ott lerakódott szennyeződéseket. Nem képez finom ködszerű permetet, így az olyan zárt terek, mint a sütő és mikrohullámú sütő tisztításakor sem kell tartani a fullasztó gőzök belégzésétől. Segít visszanyerni konyhája régi ragyogását, még az odaégett ételmaradékokat is feloldja. Alkalmazható kerámia és rozsdamentes acélfelületeken is. 100% zsíreltávolítás, 100% tisztaság. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva.

Edukáció:
100% zsíroldás

Hogyan használd?
Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Használati utasítás
Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Tárolás
Álló helyzetben, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Ne tartsa a flakont fejjel lefelé.
Csak hideg felületeken használja.
Öntisztító sütőben ne használja.
Kövesse a sütő használati utasítását.
NE HASZNÁLJA: a készülék feliratain, alumínium, réz, bronz, márvány vagy festett fa felületeken.
Ne használja a sütő szegélyén, világító, fütő vagy ventillátor alkatrészeken.

Cif Sütő és grill tisztító. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrzív hatású lehet. Tartalmaz: nátrium-hidroxidot, cocamine oxide-ot és etanol-amint. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A por/köd belélegzése tilos. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Összetevők
<5% amfoter felületaktív anyagok, Illatanyag, Limonene

Hideg zsíroldó TEGEE 750 ml

Készletről rendelhető
1.544 Ft + ÁFA (1.961 Ft)

Zsíroldó spray CILLIT Bang Természtesen hatékony 750ml

Készletről rendelhető
1.591 Ft + ÁFA (2.021 Ft)