Zsíroldó konyhai CIF Nature citrom kivonattal 750ml spray

1.199 Ft + ÁFA ( 1.522 Ft )
Menny.:flakon
Cikkszám: 13.00013
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Hatékony zsíroldás
- Citrom kivonattal
- 100% természetes eredetű zsíroldó hatóanyagokkal
- 100% újrahasznosított anyagokból készült flakon
- Bőrgyógyászok által tesztelt
- Egyszerű szórófejes adagolás

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
A Cif már több, mint 50 éve elhivatott, hogy a közösség javát szolgálja és gondoskodjon felületeink tisztításáról. Szakértő tudásunkat kombináltuk a hatékonyságukról jól ismert hagyományos tisztító összetevőkkel, mint például a citrom. Az eredmény? Egyedülálló és hihetetlenül hatékony spray-k, amelyek 100%-ban természetes eredetű zsíroldó hatóanyagokat tartalmaznak.
A Cif természet receptje - konyhai zsíroldó spray természetes citrom kivonatot tartalmaz, amely eltünteti a zsírt és a konyhai szennyeződéseket konyhájából. Emellett bőrgyógyászok által tesztelt és a flakonok 100%-ban újrahasznosíthatók.

Edukáció:
100% zsíroldás

Hogyan használd?
Fújja a sprayt a tisztítani kívánt felületre. Hagyja hatni pár másodpercig. Törölje le egy száraz ronggyal. Ne használja festett felületeken, linóleumon vagy más porózus felületen, mint például márványon. Műanyagon való alkalmazás esetén használat után azonnal öblítse le, hogy elkerülje a károsodást. Használat után mindig alaposan mosson kezet. Kényes felületen és anyagon, illetve bármilyen új vagy szokatlan típusú felületen, festett felületen és alumíniumon történő alkalmazás esetén először tesztelje egy kevésbé látható helyen, majd azonnal öblítse le.

Használati utasítás
Használati utasítás:
1. Fújja a sprayt a megtisztítani kívánt felületre
2. Hagyja hatni pár másodpercig
3. Törölje le egy nedves ruhával. Általános tisztításhoz fújja a felületre 15-20 cm-ről, dörzsölje szükség szerint, majd öblítse le vagy törölje szárazra. Makacs szennyeződés esetén hagyja hatni a felületen 1 percig, majd dörzsölje szükség szerint, és öblítse le vagy törölje szárazra. Ez a termék nem ajánlott nagy felületek tisztítására. Ne használja festett felületeken, linóleumon vagy porózus felületen, mint például márványon. Műanyagon való alkalmazás esetén használat után azonnal öblítse le, hogy elkerülje a károsodást. Használat után mindig alaposan mosson kezet. Kényes felületen és anyagon, illetve bármilyen új vagy szokatlan típusú felületen, festett felületen és alumíniumon történő alkalmazás esetén először tesztelje egy kevésbé látható helyen, majd azonnal öblítse le.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel.

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE (3:1)-t tartalmaz.
Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyag, Illatanyag, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Zsíroldó konyhai CIF Power & Shine 750ml

Készletről rendelhető
1.199 Ft + ÁFA (1.522 Ft)

Zsíroldó CIF Inox Perfect Finish 435ml spray

Készletről rendelhető
1.199 Ft + ÁFA (1.522 Ft)