Zsíroldó CIF Inox Perfect Finish 435ml spray

1.135 Ft + ÁFA ( 1.441 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 12.00821
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Hatékony zsír-, és vízkőoldó
Rozsdamentes acélfelületek tisztítására
Tükörfényes felületek
Egyszerű adagolás
Gyors tisztítás
Indukciós főzőlap és tűzhely takarításhoz is nagyszerű

Termék információk
Termék jellemzők:
- hatékony zsír-, és vízkőoldó
- rozsdamentes acélfelületek tisztítására
- tükörfényes felületek
- egyszerű adagolás
- gyors tisztítás
- indukciós főzőlap és tűzhely takarításhoz is nagyszerű

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
A Cif Inox Spray hatékonyan távolítja el a zsírt, víznyomokat és egyéb szennyeződéseket, miközben kíméletes a rozsdamentes acél felületekhez és ragyogó csillogást biztosít. Egyaránt alkalmazható konyhában, fürdőszobában, és egyéb rozsdamentes acél felületeken. A Cif Inox Spray hatékony formulájának köszönhetően megküzd a legmakacsabb kosszal is, tükörfényessé varázsolva a kezelt felületet. Szórófejes kialakításának köszönhetően egyszerűen felvihető minden felületre. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva.

Edukáció:
Rozsdamentes acélfelületek tisztítására

Hogyan használd?
Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Használati utasítás
Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Csak rozsdamentes acélon használja.
Készülékek feliratán vagy szimbólumain óvatosan használja. Kerülje az érintkezést alumíniummal, ezüsttel, márvánnyal, mészkővel és fával.
Festett vagy zománcozott felületeken (pl. tűzhely gázégő borításán) először próbálja ki egy kis, nem látható részen.

Cin Inox spray. Súlyos szemirritációt okoz. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben konktaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A por/köd belélegzése tilos.

Összetevők
<5% anionos felületaktív anyagok, Nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzisothiazolinone

Zsíroldó konyhai CIF Power & Shine 750ml

Készletről rendelhető
1.135 Ft + ÁFA (1.441 Ft)