Vízkőoldó DOMESTOS Zéró WC Pink 750 ml

733 Ft + ÁFA ( 931 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00195
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termékleírás:
A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!

Termékelőnyök:
- Vízkőoldó hatás
- Eltávolítja a szennyeződéseket
- A víz alatt is megtapad
- Pusztítja a kórokozókat
- Pink flower illattal
- Higiénikus tisztaság

Használati utasítás
Használati utasítás:
Alkalmazza hígítás nélkül (kb. 70 ml-t), fedje be a WC kagyló teljes belső felületét, a perem alatt is. Hagyja hatni 30 percig, hogy eltávolítsa a vízkövet és pusztítsa a kórokozókat. Használjon WC kefét, ha szükséges. Makacs szennyeződések esetén használja újra, ha szükséges. Csak a WC kagyló belsejének fertőtlenítésére használható, hígítás nélkül.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

MOSSA MEG A KEZÉT VAGY A TERMÉKKEL ÉRINTKEZŐ BŐRT étkezés előtt és a használat után. Kerülje a bőrre és szembe jutást. NE KERÜLJÖN ÉTELRE, EVŐESZKÖZRE VAGY ÉLELMISZERREL ÉRINTKEZŐ FELÜLETRE. A termék használata közben ne egyen vagy igyon. Ne keverje más fertőtlenítő- vagy tisztítószerrel, mert mérgező klórgáz vagy hő fejlődhet. Ha orvosi ellátásra van szüksége, mutassa meg a csomagolást vagy a címkét. A folyadék ne érintkezzen semmilyen más felülettel, csak a WC csészével.

DOMESTOS ZÉRÓ PINK VÍZKŐOLDÓ GÉL PINK
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOD hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Elzárva tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: sósavat, szulfaminsavat, PEG-2 Oleamine-t.

Összetevők
Fertőtlenítőszer: sósav 8 g/100 g, <5% nem ionos felületaktív anyagok, kationos felületaktív anyagok, Illatanyag

Vízkőoldó ZUM 1L

Készletről rendelhető
673 Ft + ÁFA (855 Ft)

Vízkő-és rozsdaoldó ULTRA Extra erős 500 ml

Készletről rendelhető
811 Ft + ÁFA (1.030 Ft)

Vízkőoldó ADRIENN 1L

Készletről rendelhető
589 Ft + ÁFA (748 Ft)