Vízkőoldó DOMESTOS Zéró WC Lime 750 ml

745 Ft + ÁFA ( 946 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00193
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Eltávolítja a szennyeződéseket
A víz alatt is megtapad
Pusztítja a kórokozókat
Hosszan megtapad, segít eltávolítani a vízkövet és szennyeződéseket, és pusztítja a bennük élő kórokozókat

Termék információk
Termék jellemzők:
- Vízkőoldó hatás
- Eltávolítja a szennyeződéseket
- A víz alatt is megtapad
- Pusztítja a kórokozókat
- Lime illattal
- Higiénikus tisztaság

Termék bemutatás:
A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!

Hogyan használd?
Használati utasítás: Csavarja le a kupakot, fecskendezze a gélt a perem alá. Az optimális eredményért alkalmazza a hígítatlan terméket a wc-csésze teljes belső felületén. Hagyja hatni 30 percig, majd kefével távolítsa el a maradék koszt, ha szükséges. Ismételje meg a folyamatot a makacs szennyeződések eltávolításáért. Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Kizárólag WC-ben használja. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Használati utasítás
Használati utasítás:
Csavarja le a kupakot, fecskendezze a gélt a perem alá. Az optimális eredményért alkalmazza a hígítatlan terméket a wc-csésze teljes belső felületén. Hagyja hatni 30 percig, majd kefével távolítsa el a maradék koszt, ha szükséges. Ismételje meg a folyamatot a makacs szennyeződések eltávolításáért.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Domestos Zéró WC vízkőoldó gél - Lime
VESZÉLY
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű használata kötelező. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Védőruha használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: sósavat, szulfaminsavat, PEG-2 Oleamine-t.

Összetevők
Fertőtlenítőszer: sósav 8 g/100 g termékben, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag

Vízkőoldó DOMESTOS Zéró WC Pink 750 ml

Készletről rendelhető
745 Ft + ÁFA (946 Ft)

Vízkőoldó DOMESTOS Zéró WC Blue 750 ml

Készletről rendelhető
745 Ft + ÁFA (946 Ft)

Vízkőoldó ZUM 1L

Készletről rendelhető
697 Ft + ÁFA (885 Ft)