Törlőkendő nedves CIF természet receptje 60db-os Ocean

1.511 Ft + ÁFA ( 1.918 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00190
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Biológiailag lebomló törlőkendő

Termék információk
A Cif általános törlőkendő higiénikus tisztaságot is biztosít. A törlőkendők anyaga biológiailag lebomló és műanyag mentes. Hatékony a kosz és a lerakódások ellen, szembeszáll a zsíros szennyeződésekkel, ezért alkalmas a mosogató tisztításától kezdve a rozsdamentes acélon, sütőkön, kukákon, és egyéb felületeken át a mosdók és az asztalok tisztítására is. A Cif általános törlőkendő nagyszerű megoldás a ház körüli látható és láthatatlan kosz eltávolítására. A nedves törlőkendő eltávolítja az összes koszt, gyönyörű tisztaságot és ragyogást hagyva maga után. A Cif Törlőkendő speciális sejtkötéses formulájával fellazítja, leválasztja és gyorsan eltávolítja a koszt gyakorlatilag az összes otthoni felületről. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELEM
Ne húzza le a WC-n. A törlőkendőt rendeltetésszerűen használja. Ne használja márvány, természetes kő és festett fa felületeken. Festett, vagy új/szokatlan felületeken próbálja ki először egy kis, nem feltűnő helyen. Alaposan öblítse le műanyag, vagy alumínium felületen való használat után. Arc-, kéz- és testtörlésre nem alkalmas.

Benzisotiazolinone-t tartalmaz.
Allergiás reakciót válthat ki.

Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerülje a termékkel való hosszas érintkezést.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Limonene, Benzisothiazolinone, Iodopropynyl butylcarbamate