Toalett öblítő utántöltő DOMESTOS 3in1 Citrus 40g

434 Ft + ÁFA ( 551 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00452
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Higiénikus tisztaság
- Segít megelőzni a vízkőképződést
- Frissességet áraszt
- Citrus illattal
- Egyszerűen a WC pereme alá akasztható

Termék bemutatás:
A többfunkciós Domestos WC-tisztító rudak folyamatosan friss illatot biztosít még az öblítések között is. Az állítható akasztónak köszönhetően könnyen a WC pereme alá helyezhető, tisztít és segít megakadályozni a vízkő lerakódását.

Hogyan használd?
Használati utasítás: Az állítható hosszúságú akasztó segítségével akassza a WC peremére úgy, hogy a víz útjába kerüljön! Amikor elfogy a rúd, rázza ki a maradékot a szemetesbe! Helyezzen a kosárba egy új Domestos WC-rúd utántöltőt! Mosson kezet a folyamat végeztével!

Használati utasítás
Használati utasítás:
Nyissa fel a tartót, rázza ki a maradékot a szemetesbe, bontsa ki a WC-rúd utántöltőt és tegye a tartóba. Csukja be a tartót, akassza vissza a WC peremére a víz útjába, majd mosson kezet.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

VESZÉLY

Domestos 3in1 Power Citrus WC-rúd
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Linaloolt és Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: Sodium dodecylbenzenesulfonate-ot, etoxilált alkoholokat.

Összetevők
15-30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Foszfátok, Aromás szénhidrogének, Citral, Limonene, Linalool

Toalett öblítő DOMESTOS 3in1 Pine kosaras 40g

Készletről rendelhető
434 Ft + ÁFA (551 Ft)

Toalett öblítő DOMESTOS 3in1 Citrus kosaras 40g

Készletről rendelhető
434 Ft + ÁFA (551 Ft)

Toalett öblítő DOMESTOS 3in1 Atlantic kosaras 40g

Készletről rendelhető
434 Ft + ÁFA (551 Ft)