Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Pink Magnolia 2x53 g

1.264 Ft + ÁFA ( 1.605 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00203
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Kékké varázsolja a vizet
- Kellemes virágillattal
- Vízkőlerakódás gátló hatás
- Hosszantartó frissesség
- Erős habzás
- Ragyogó tisztaság

Termék bemutatás:
A Domestos Power5+ Active Blue Water WC-frissítő blokk folyamatosan kellemes illatot biztosít, az öblítések között is! Az Active Blue Water minden öblítéskor kék színű folyadékot bocsát ki, mely segít az öblítések között is frissen és tisztán tartani a WC-jét.

Hogyan használd?
Egyszerűen csak akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezze az öblítés utáni frissességet.
Tartsa a nem használt blokkokat az eredeti csomagolásban.

Használati utasítás
Használati utasítás:
Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön. A második blokkot tartsa az eredeti csomagolásban. Amennyiben kényes felületre kifröccsen a víz azonnal törölje fel!

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

VESZÉLY

Domestos Power5+ Pink Magnolia Active Blue Water WC frissítő blokk
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t, Linaloolt, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate-ot, Tetrahydrolinaloolt és Citronellolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: Sodium dodecylbenzensulfonate-ot, Sodium lauryl sulfate-ot, Etoxilált alkoholokat, Cocamide MEA-t.

Összetevők
>30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% nem ionos felületaktív anyagok, <5% illatanyag, Foszfátok, Aromás szénhidrogén, Limonene , Linalool, Citral , Citronellol, Hexyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone

Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Lime 2x55 g

Készletről rendelhető
1.264 Ft + ÁFA (1.605 Ft)

Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Pink Magnolia 2x55 g

Készletről rendelhető
1.264 Ft + ÁFA (1.605 Ft)