Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Limited Edition Romantic Rose Paris 3x55g

1.638 Ft + ÁFA ( 2.080 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00621
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Higiénia
Hosszan tartó illat
Megelőzi a vízkőképződést
Erős habzás
Csillogó tisztaság

Termék információk
A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltűntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

1. Higiénia
2. Hosszan tartó illat
3. Megelőzi a vízkőképződést
4. Erős habzás
5. Csillogó tisztaság

Használati utasítás
Használati utasítás:
Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön. A megmaradt WC frissítő blokkokat felhasználásig tartsa az eredeti csomagolásban.

Tárolás

Összetevők
>30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, illatanyag, aromás szénhidrogének, foszfátok, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citral

Biztonsági figyelmeztetések
Domestos Power 5
Romantic Rose WC frissítő blokk:
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Linaloolt, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t, Linalyl Acetate-ot, TETRAHYDRALINALOOL-t, CITRONELLOL-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-ot, SODIUM LAURYL SULFATE-ot.

UFI: V54A-R04W-D005-22V4

Allergének

Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Ocean 3x53 g

Készletről rendelhető
1.638 Ft + ÁFA (2.080 Ft)

Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Ocean 3x55 g

Készletről rendelhető
1.638 Ft + ÁFA (2.080 Ft)

Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Pink Magnolia 3x55 g

Készletről rendelhető
1.638 Ft + ÁFA (2.080 Ft)