Toalett öblítő DOMESTOS Power5 Limited Edition Juicy Lemons Rome 3x55g

1.277 Ft + ÁFA ( 1.621 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00620
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Higiénia
Hosszan tartó illat
Megelőzi a vízkőképződést
Erős habzás
Csillogó tisztaság

Termék információk
A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltűntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

1 Higiénia
2 Hosszan tartó illat
3 Megelőzi a vízkőképződést
4 Erős habzás
5 Csillogó tisztaság

Használati utasítás
Használati utasítás:
Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön. A megmaradt WC frissítő blokkokat felhasználásig tartsa az eredeti csomagolásban.

Tárolás

Összetevők
>30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, illatanyag, foszfátok, aromás szénhidrogének, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Limonene

Biztonsági figyelmeztetések
Domestos Power 5
Juicy Lemons WC frissítő blokk:
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. TETRAHYDRALINALOOL-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-ot, SODIUM LAURYL SULFATE-ot.

UFI: 9N3A-Q00H-J006-31CR

Allergének