Súrolókrém CIF Max Power 3Action tavaszi frisseség 450ml

1.036 Ft + ÁFA ( 1.316 Ft )
Menny.:flakon
Cikkszám: 13.00002
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Extra erősség és hatékonyság
100%-os kosz eltávolítás
100% ragyogás
Hármas hatás a tisztaságért
Friss illatot áraszt
A legmakacsabb szennyeződések ellen
Extra erővel a tisztaságért

Termék információk
Termék jellemzők:
- extra erősség és hatékonyság
- 100%-os kosz eltávolítás
- 100% ragyogás
- hármas hatás a tisztaságért
- friss illatot áraszt
- a legmakacsabb szennyeződések ellen

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
A Cif Max Power Spring Fresh Súrolókrém a hozzáadott fehérítő összetevőnek köszönhetően a már ismert Cif ragyogás mellett gyorsan nyújt alapos tisztaságot. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkőnyomok és foltok. A kiváló tisztítás mellett kellemesen friss illatot áraszt. Ha extra erősségre és hatékonyságra vágyik válassza a Cif Max Power termékeket.

Edukáció:
Extra erővel a tisztaságért

Hogyan használd?
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le. Használat előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék címkéjén feltüntetett használati utasítást.

Használati utasítás
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le. Használat előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék címkéjén feltüntetett használati utasítást.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetések:
Ne használja linóleumon, bőrön és textilen, kerülje a hosszantartó érintkezést festett fával és alumíniummal. Kényes felületek és anyagok, új/szokatlan használat, festett felületek és alumínium esetén először próbálja ki egy nem látható részen, azonnal öblítse le használat után és kerülje az erős súrolást.

Cif Max Power Spring Fresh súrolókrém
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Tartalmaz: Sodium laureth sulfate-ot, nátrium-hipokloritot, nátrium-hidroxidot. Figyelem! Tilos már termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhat fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni.

Összetevők
<5% anionos felületaktív anyagok, Klór alapú fehérítőszer, Nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Illatanyag

Súrolókrém CIF Cream Original 500ml

Készletről rendelhető
1.036 Ft + ÁFA (1.316 Ft)

Súrolókrém FROSCH citrom környezetbarát 500ml

Készletről rendelhető
988 Ft + ÁFA (1.255 Ft)

Súrolókrém FROSCH mineral környezetbarát 500ml

Készletről rendelhető
988 Ft + ÁFA (1.255 Ft)