Rólunk

Az Irodakapocs Kft.  azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a cégellátásban egy profi szolgáltatást honosítson meg Magyarországon. A cégellátás magában foglalja az irodaszer beszerzéstől kezdve a irodákban felmerülő összes beszerezési igényt.

Cégünk életében fő helyen a személyes kapcsolattartás első szempontként szerepel, mivel rohanó világunkban nem mindig van idő Web áruházak, katalógusok böngészésére. Természetesen ezek az eszközök is partnereink számára biztosítottak, hogy az irodaszer beszerzést segítse, költségeit csökkentse, a  folyamatot gyorsítsa.Tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött abban tudunk segíteni, hogy a kívánt minőséget, elérhető áron a raktártól az irodáig eljuttassuk az Önök részére.

Kiemelt figyelmet érdemel az oldalunkon működő  irodaszer webáruház, ahol partnereink folyamatos akciókkal találkozhatnak.Palettánkat több ezer termék színesíti, melyek nagy része megtalálható ingyenesen rendelhető irodaszer katalógusunkban. Vásárlóink esetlegesen felmerülő egyedi igényeire megoldásokat keresünk, javaslatokat teszünk.Kiemelt  szolgáltatásaink, a cégellátás, a díjtalan házhozszállítás, valamint a bélyegzőkészítés.