Padló- és felülettisztító FLÓRASZEPT 0% klór Antibakteriális 1L

1.156 Ft + ÁFA ( 1.468 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00366
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
A Flóraszept antibakteriális padló- és felülettisztító tökéletes megoldást nyújt a háztartási felületek napi fertőtlenítésében klór nélkül, így nem kell aggódnia a kosz és a baktériumok miatt. A bőrgyógyászatilag tesztelt formula biztonságosan* használható gyerekbútorok tisztítására is.
*A biztonságos használathoz gondosan kövesse a használati utasítást.

- Babakellékek tisztítására is használható.
- Bőrgyógyászatilag tesztelt.
- Friss és üde illat. Vegyszeres szagoktól mentes.
- Elpusztítja a baktériumok 99.9%-át.
- Hatékony a penész gomba ellen.
- Eltávolítja az allergéneket.

Használati utasítás
Használati utasítás:
Lakossági felhasználás esetén: A Flóraszept Antibakteriális Padló- és Felülettisztítószere a padlók tisztántartására lett tervezve, de alkalmazható az otthonában található mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére is.
Padlók higiénikus tisztításához: A padlók mindennapos tisztításához adjon 1 kupaknyi terméket (50 ml) fél vödör vízhez (4 liter). Nincs szükség leöblítésre.
Kisebb felületek fertőtlenítéséhez: Az alapos tisztításhoz, fertőtlenítő hatáshoz (baktericid és fungicid hatás eléréshez), és a lakásban található allergének eltávolításához (amelyek forrása por, pollen, kutya vagy macska) egy termékkel átitatott törlőkendővel vigye fel a terméket a fertőtlenítendő felületre, úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyja hatni 15 percig. A behatási idő után vízzel öblítse le a felületet, vagy hagyja
megszáradni.
Babakellékek tisztításához és fertőtlenítéséhez: Alkalmazza a terméket hígítatlanul a felületen, és hagyja hatni 15 percig. Ezt követően alaposan öblítse le, és hagyja megszáradni a használat előtt.

Tárolás
Minőségét megőrzi a flakonon feltüntetett időpontig (hónap. év).

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Az edény szorosan lezárva, és gyermekektől elzárva tartandó. A termék alkalmazásakor gyermek a felhasználás helyszínének a közelében sem tartózkodhat. Mielőtt kényes felületeken alkalmazná a terméket, először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Ne használja festett fa, linóleum, vagy márvány felületeken. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Ne keverje más termékekkel. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag, Fertőtlenítőszer: 0,75 g benzalkónium-klorid