Mosókapszula COCCOLINO Care Sensitive 28 db

3.446 Ft + ÁFA ( 4.377 Ft )
Menny.:doboz
Cikkszám: 13.00616
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
A Coccolino Care Sensitive mosókapszula komplex megoldást nyújt az érzékeny bőrűek számára, hiszen amellett, hogy kiválóan tisztít, kíméletessége bőrgyógyászatilag is igazolt. Babaruhák mosására is alkalmas gyengéd összetevőinek köszönhetően.

Tárolás

Összetevők
15-30%: anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, szappan, <5%: optikai fehérítők, illatanyag, foszfonátok, polikarboxilátok

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Coccolino Care Sensitive
3IN1 MOSÓKAPSZULA
Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Ha a szemirritáció nem múlik el: Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Ha mosószer maradványt talál a ruháin, öblítse ki meleg vízzel. Ne használjon előmosási programot. Ne töltse túl a mosógépet. A mosószer kapszulákat tartsa távol hőtől, nedvességtől és napfénytől. A termék keserű ízanyaggal van bevonva, hogy megelőzze, hogy a gyermekek véletlenül lenyeljék. Mosson kezet, miután megfogta a kapszulát. Ne használja kézi mosáshoz és áztatáshoz.

Allergének

Mosókapszula COCCOLINO Care Black 29 db

Készletről rendelhető
3.435 Ft + ÁFA (4.362 Ft)

Mosókapszula COCCOLINO Care Color 29 db

Készletről rendelhető
3.435 Ft + ÁFA (4.362 Ft)