Mosókapszula COCCOLINO Care Black 29 db

3.738 Ft + ÁFA ( 4.747 Ft )
Menny.:doboz
Cikkszám: 13.00400
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Az egyedülálló Coccolino Care 3in1 Black mosókapszula tisztít, átfogó védelmet nyújt ruháidnak és gondoskodik róla, hogy Te minden nap élvezhesd őket. Segít eltávolítani a foltokat és segít megőrizni a ruhák eredeti színét.

Használati utasítás
Ne használja kézi mosáshoz és áztatáshoz. Ne használja a terméket gyapjú és selyem mosására.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Coccolino Care Black
3IN1 MOSÓKAPSZULA
Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. HEXYL SALICYLATE-ot, Tetrahydrolinaloolt, BENZYL SALICYLATE-ot, HEXYL CINNAMAL-t, 4-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE-ot, ROSEKETONE-3-t, Subtilisint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Ha mosószer maradványt talál a ruháin, öblítse ki meleg vízzel. Ne használjon előmosási programot. Ne töltse túl a mosógépet. A mosószer kapszulákat tartsa távol hőtől, nedvességtől és napfénytől. A termék keserű ízanyaggal van bevonva, hogy megelőzze, hogy a gyermekek véletlenül lenyeljék. Mosson kezet, miután megfogta a kapszulát.

Összetevők
15-30%: nem ionos felületaktív anyagok, szappan, anionos felületaktív anyagok, <5%: enzimek, illatanyag, foszfonátok, polikarboxilátok, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonene

Mosókapszula COCCOLINO Care Color 27 db

Készletről rendelhető
3.890 Ft + ÁFA (4.940 Ft)

Mosókapszula COCCOLINO Care Sensitive 28 db

Készletről rendelhető
3.903 Ft + ÁFA (4.956 Ft)

Mosókapszula TOMI Max Power Color színes ruhákhoz 26 db

Készletről rendelhető
3.465 Ft + ÁFA (4.400 Ft)