Mentolkristály AROMAX szaunázáshoz 25g

1.940 Ft + ÁFA ( 2.463 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 25.00672
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

A Mentolkristályról bővebben

A mentolkristály intenzív, hűs, mentolos illatot áraszt, kellemesen frissíti, élénkíti a testet és a szellemet. Kiválóan alkalmazható tematikus szauna felöntésekhez.  

Elóállítás, termesztés, elterjedés

A mentolkristályt a közismert mentafajok (Mentha piperita, Mentha arvensis) illóolajából hűtéssel állítják elő. A hűtés során a mentol kikristályosodik, áttetsző, tűszerű kristályos alakot ölt. A mentolkristály az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai ipar kedvelt alapanyaga, hűsítő, fájdalomcsillapító, légzéskönnyítő hatásai miatt a népgyógyászati készítmények gyakori alkotója.  

Használat

Műanyag palackba helyezz el 1-2 mentolkristályt, majd adj hozzá fél liter meleg vizet, és a jobb keveredésért rázd össze. A mentolos folyadékot jól záródó flakonban tárold. Szaunázás előtt a folyadékot ismételten rázd fel, majd abból tetszőleges mennyiséget önts a szaunakövekre. A művelet igény szerint ismételhető.  

Figyelem!

Hűvös helyen , fénytől védve, zárt zacskóval. Gyermek elől gondosan zárjuk el! A mentolkristály kristályos állapotban ne vigyük be a szaunába! Mentolra érzékeny személyen és kisgyermeke a mentolkristályt nem használhatják! Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. A használatot követően bő szappanos vízzel, alaposan mossunk kezet. Amennyiben bőrirritáció lépne fel, forduljunk orvoshoz.

Szaunaolaj AROMAX Frissítő 10ml

Készletről rendelhető
1.191 Ft + ÁFA (1.512 Ft)

Szaunaolaj AROMAX Légzéskönnyítő 10ml

Készletről rendelhető
1.191 Ft + ÁFA (1.512 Ft)

Szaunaolaj AROMAX Relax 10ml

Készletről rendelhető
1.191 Ft + ÁFA (1.512 Ft)