Izzadásgátló deo férfi REXONA Maximum Protection Invisible 72h 150ml

1.447 Ft + ÁFA ( 1.838 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 25.00753
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
3x izzadásgátló védelem: mozgás, stressz, magas hőmérséklet okozta izzadás ellen
Férfi aeroszol
Foltok elleni védelem
Izzadásgátló védelem
Akár 72 órás védelem
Hatékony védelem

A Rexona Maximum Protection izzadásgátlók hosszantartó védelmet biztosítanak az izzadással és a kellemetlen testszaggal szemben és elég gyengédek a mindennapi használathoz is.
3x izzadásgátló védelem: mozgás, stressz, magas hőmérséklet okozta izzadás ellen

A modern világ életstílusa magával hozta azt, hogy sokkal kevesebbet mozgunk, mint korábban. Elkényelmesedtünk a mindennapjainkban, anélkül, hogy mindezt észrevettük volna. A Rexonánál hiszünk abban, hogy itt az ideje, hogy mindez megváltozzon. Hiszünk Benned és abban, hogy nálad is megtalálható az az erő, hogy aktívan tegyél egészséged érdekében! Hiszen minél többet mozogsz, annál inkább érzed, hogy élsz. És ahogy te egyre többet mozogsz, a Rexona izzadásgátlók - a Motionsense™ technológiának köszönhetően - annál hatékonyabbak lesznek.

3x hatás: mozgás, hőség, stressz, 72h védelem

Ha a legjobb eredményt szeretnéd elérni, akkor használd az aeroszolt zuhanyzás után, amikor a bőröd száraz és hűvös. Jól rázd fel a flakont, tartsd el a hónaljadtól 15 centiméterre és gyorsan fújd be mindkét hónaljad.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.

Tárolás

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Aluminum sesquichlorohydrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Glycine, Calcium chloride, Propylene carbonate, Sodium starch octenylsuccinate, BHT, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch octenylsuccinate, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Hexyl cinnamal, Isoeugenol, Limonene, Linalool

Biztonsági figyelmeztetések
Izzadásgátló.
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének