Izzadásgátló deo DOVE Go Fresh Passiógyümölcs és Citromfű 150ml

1.312 Ft + ÁFA ( 1.666 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 25.00746
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Triple Moisturizing technológiával a gyönyörű és ápolt hónaljért
Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól
Ápolja a hónalj érzékeny bőrét
Védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen
0% alkohol
Állatokon nem tesztelték

Termék információk
A Dove Go Fresh passiógyümölcs és citromfű illatú női izzadásgátlója segít megőrizni magabiztosságodat. Triple Moisturizing technológiát tartalmaz, hogy ne csak védjen az izzadástól, de ápolja is a hónalj érzékeny bőrét. Segít, hogy a hónalj bőre sima és puha legyen. Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól. Állatokon nem tesztelték.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.

Tárolás

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének

Izzadásgátló deo DOVE Powder Soft 150ml

Készletről rendelhető
1.312 Ft + ÁFA (1.666 Ft)

Izzadásgátló deo DOVE Invisible Care Floral Touch 150ml

Készletről rendelhető
1.312 Ft + ÁFA (1.666 Ft)