Fürdőszobai tisztítószer CIF Nature`s recipe szórófejes ecetes 750ml

1.500 Ft + ÁFA ( 1.905 Ft )
Menny.:flakon
Cikkszám: 13.00014
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Hatékony vízkő ellen
- Ecettel
- 100% természetes eredetű vízkőoldó hatóanyagokkal
- 100% újrahasznosított anyagokból készült flakon
- Bőrgyógyászok által tesztelt
- Egyszerű szórófejes adagolás

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
A CIF már több, mint 50 éve elhivatott, hogy a közösség javát szolgálja és gondoskodjon felületeink tisztításáról. Szakértő tudásunkat kombináltuk a hatékonyságukról jól ismert hagyományos tisztító összetevőkkel, mint például az ecet. Az eredmény? Egyedülálló és hihetetlenül hatékony spray-k, amelyek természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.
A Cif természet receptje - fürdőszobai vízkőoldó spray természetes ecet kivonatot tartalmaz, amely eltünteti a vízkövet és a fürdőszobai szennyeződéseket.

Edukáció:
Hatékony küzdelem vízkő ellen

Hogyan használd?
Fújja a sprayt a tisztítani kívánt felületre. Hagyja hatni pár másodpercig. Törölje le egy száraz ronggyal. Ne használja festett felületeken, linóleumon vagy más porózus felületen, mint például márványon. Műanyagon való alkalmazás esetén használat után azonnal öblítse le, hogy elkerülje a károsodást. Használat után mindig alaposan mosson kezet. Kényes felületen és anyagon, illetve bármilyen új vagy szokatlan típusú felületen, festett felületen és alumíniumon történő alkalmazás esetén először tesztelje egy kevésbé látható helyen, majd azonnal öblítse le.

Használati utasítás
Használati utasítás:
Fújja a sprayt a tisztítani kívánt felületre
2. Hagyja hatni pár másodpercig.
3. Törölje le egy száraz ronggyal. Ne használja festett felületeken, linóleumon vagy más porózus felületen, mint például márványon. Műanyagon való alkalmazás esetén használat után azonnal öblítse le, hogy elkerülje a károsodást. Használat után mindig alaposan mosson kezet. Kényes felületen és anyagon, illetve bármilyen új vagy szokatlan típusú felületen, festett felületen és alumíniumon történő alkalmazás esetén először tesztelje egy kevésbé látható helyen, majd azonnal öblítse le.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Gyermekek elől elzárandó.
Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel.

A por vagy a köd belélegzése tilos. Benzisothiazolinone-t, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE (3:1)-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők
<5% anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyag, Illatanyag, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Vízkő- és kosz oldó CILLIT Bang spay 750 ml

Készletről rendelhető
1.591 Ft + ÁFA (2.021 Ft)

Fürdőszobai tisztítószer CILLIT Bang Aktív Hab 600ml

Készletről rendelhető
1.603 Ft + ÁFA (2.036 Ft)