Folyékony mosószer FROSCH Baby Laundry Hypoallergenic környezetbarát 1,5 liter 21 mosás

3.739 Ft + ÁFA ( 4.748 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00082
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

A babatextíliák hatékony tisztítását biztosítja 30–95° C-on, és a makacs foltok előkezeléséhez is használható. A természetes kamillakivonatot tartalmazó formula, amely óvja a bőrt, hatékonyan, de gyengéden mos. Kifejezetten a babák, a gyermekek és az allergiában szenvedők igényeire szabva. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén, színezőanyagok és hozzáadott tartósítószerek nélkül.

Alkalmazás:

  • Szortírozza a mosnivalót (pl. szín, szennyezettségi fok, szál típusa szerint), és vegye figyelembe a textíliák kezelési útmutatóját.
  • A makacs foltokra előzetes kezelésként vigye fel közvetlenül a mosószert.
  • Adagolás: Az adagot a szennyezettségnek és a vízkeménységnek megfelelően válassza meg, kövesse az adagolási utasításokat. Mindig töltse meg teljesen a mosógépet. A csapvíz keménységi fokáról a helyi vízműveknél érdeklődhet.
  • Tip: A lehető legalacsonyabb hőmérsékleten mosson (30° C). Az adagolási útmutató betartásával energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Összetevők:

5-15 % nem ionos felületaktív anyagok, szappan, < 5 % anionos felületaktív anyagok, enzimek, illatszerek. További összetevő: kamilla kivonat.

 

Folyékony mosószer FROSCH gránátalma 1,5L

Készletről rendelhető
3.739 Ft + ÁFA (4.748 Ft)

Folyékony mosószer FROSCH aktív szóda 1,5L

Készletről rendelhető
3.739 Ft + ÁFA (4.748 Ft)

Folyékony mosószer FROSCH aloe vera 1,5L

Készletről rendelhető
3.739 Ft + ÁFA (4.748 Ft)