Fogkrém SIGNAL Bio Kids epres 50ml

1.343 Ft + ÁFA ( 1.705 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 25.00440
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- 3-6 éveseknek
- Természetes eredetű eper ízanyaggal
- Bio tanúsítvánnyal
- Fluoridot tartalmaz, így segít védeni a cukrokból képződő savak ellen
- Gyengéd formula
- Vidám csomagolás

Termékleírás:
- Signal Kids szakértelem már bio termékekben is! Fogkrémünk természetes eredetű eper ízanyaggal készült, fluoridot tartalmaz és fogszuvasodás elleni védelmet biztosít a tejfogaknak.
- Az összetevők 99%-a természetes eredetű, 22%-a biogazdálkodásból származik. A COSMOS előírások alapján az ECOCERT Greenlife által COSMOS ORGANIC-ként tanúsított termék.

Márkaleírás:
A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. Küldetésünk kiemelt része, hogy hozzájáruljunk a gyermekek helyes szájápolási szokásainak elsajátításához. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Edukáció:
A Signal - a kifejezetten a gyermekek számára tervezett fogkrémek és fogkefék kifejlesztése mellett - elindította a Sika Mika és Sika Mama kalandjai elnevezésű, mobil alapú mesealkalmazását is, mely a Signal Magyarország Facebook Messengerén keresztül, chatbot formájában érhető el. Az esti mesék erejét felhasználva, az interaktív alkalmazás célja, hogy a gyermekek számára mókássá tegye a fogmosással töltendő, gyakran kellemetlen perceket. A chatboton keresztül egy 21 napos kihívásra invitáljuk a szülőket és gyermekeiket, hiszen ez az idő elegendő lehet az egészséges szokás felvételéhez. A 3 hét alatt a felnőttek telefonjára minden este érkezik egy 1 perces epizód a sorozat hőseinek kalandjaiból, valamint egy 2 perces oktató tartalom, mely az ajánlott fogmosási időtartamnak megfelelően különböző szájápolási technikákat mutat be.

Biztonsági figyelmeztetés:
Nátrium-fluoridot tartalmaz (1000 ppm F). Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát. 3 évnél fiatalabb gyermekek számára nem megfelelő.

A legjobb eredményért használjátok együtt a Signal 2-6 éves gyerekek számára kifejlesztett fogkeféjével.

Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak.

Használati utasítás
Használati útmutató:
Használjátok naponta legalább kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Nyomjatok borsónyi mennyiséget a fogkefétekre és mossátok meg fogaitokat, minimum két percen keresztül.

Összetevők
Hydrogenated starch hydrolysate, Mentha piperita leaf water*, Hydrated silica, Aqua, Xylitol, Aloe barbadensis leaf juice*, Lauryl glucoside, Xanthan gum, Aroma, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Stevia rebaudiana extract, Citric acid, Potassium sorbate, *Biogazdálkodásból származó összetevők.

Fogkrém SIGNAL White Now SuperPure 75ml

Készletről rendelhető
1.342 Ft + ÁFA (1.704 Ft)

Fogkrém SIGNAL White Now 75 ml

Készletről rendelhető
1.342 Ft + ÁFA (1.704 Ft)

Fogkrém SIGNAL White Now Detox Kókusz 75ml

Készletről rendelhető
1.369 Ft + ÁFA (1.739 Ft)