Fertőtlenítőszer konyhai FLÓRASZEPT 0% klór 700 ml

1.113 Ft + ÁFA ( 1.413 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 12.00828
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
0% klóros fertőtlenítés
Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át és eltávolítja az allergéneket

Termék információk
Termék jellemzők:
- Klórmentes
- Elpusztítja a baktériumok 99.9%-át
- Eltávolítja a zsíros szennyeződéseket
- Eltávolítja az allergéneket
- Kellemes illat
- Higiénikus tisztaság

Termék bemutatás:
A Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószere elpusztítja a baktériumok 99%-át. Kiválóan és könnyedén eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és a polleneket. A Flóraszept konyhai tisztítószer hatékonyan tisztítja meg a lemosható felületeket a konyhában. PT2, PT4 fertőtlenítő hatású tisztítószer.

Használati utasítás
Használati utasítás:
Lakossági felhasználás esetén: Permetezze a felületre, öblítse le és törölje át egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal, amelyet előzetesen alaposan kimostak. A fertőtlenítő hatás kifejtéséhez permetezzen a felületre és hagyja hatni 5 percig. Majd öblítse le.

Tárolás
A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELEM:
Ne nyelje le a terméket. Ne használja készülékek feliratain, eloxált alumíniumon és linóleumon. Ne keverje más tisztítószerekkel. Kerülje a termék tartós érintkezését márvány és festett fa felületekkel. Ha bizonytalan, először próbálja ki az anyagot egy kis, nem feltűnő területen.

FLÓRASZEPT
Konyhai Klórmentes Fertőtlenítő tisztítószer
Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Limonene-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. A por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzése tilos. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Összetevők
Fertőtlenítőszer: 0,75 g benzalkónium-klorid 100 g termékben, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag, Limonene, Geraniol