Fertőtlenítőszer DOMESTOS Protection univerzális spray 750ml

1.222 Ft + ÁFA ( 1.552 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 13.00605
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Próbálja ki a Domestos Protection Univerzális Fertőtlenítő Tisztító Spray-t, amelynek innovatív formulája természetes eredetű tisztító hatóanyag hozzáadásával készült. Klór nélkül fertőtleníti otthona különböző felületeit, friss illatot hagyva maga után.
- Elpusztítja a baktériumok és vírusok* 99,9%-át
- Ragyogó tisztaságot biztosít a felületeken
- Hatékony természetes eredetű tisztító hatóanyagot tartalmaz
- 0% klóros fertőtlenítés, friss illat
- Alkalmas fürdőszobai és egyéb mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére
Próbálja ki a Domestos Protection sűrű fertőtlenítő hatású tisztítószereket a WC kagyló fertőtlenítésére!

A Domestos Protection Univerzális Fertőtlenítő Tisztító Spray alkalmas a WC ülőke, mosdókagyló, fürdőkád, csap, csempe, bútorok, kilincs, villanykapcsoló és gyerekbútorok, beleértve a kiságy fertőtlenítésére. Biztonságosan** használható műanyag, rozsdamentes acél és zománc felületeken.
*Influenza A (H1N1), SARS-CoV-2 és Vaccinia vírus (burkos vírus inaktiváló hatás)
**A biztonságos használathoz kövesse a használati utasítást.

Használati utasítás
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén (élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületek):
Szükség esetén tisztítsa meg a kezelendő felületet, majd permetezze a tömény, hígítatlan terméket a felületre, úgy hogy kezeletlen részek ne maradjanak és hagyja hatni a kívánt hatás eléréséhez szükséges behatási ideig. A behatási idő letelte után törölje át a felületet egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal, majd törölje át egy száraz ronggyal is. Makacs szennyeződés esetén ismételje meg a folyamatot. Behatási idő: Baktericid (baktériumok ellen) hatás eléréséhez: 5 perc. Baktericid és yeasticid/fungicid (élesztő- és penészgombák ellen) hatás eléréséhez: 15 perc. Burkos vírus inaktiváló hatás eléréséhez a felületet előzetesen meg kell tisztítani, behatási idő 5 perc. Gyermekkellékek/Babakellékek (melyek a baba szájába nem kerülhetnek) fertőtlenítését követően mindig alapos, tiszta vízzel történő öblítés szükséges.

Tárolás
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (hónap.év).

Összetevők
5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag

Biztonsági figyelmeztetések
Domestos Protection Univerzális Fertőtlenítő Tisztító Spray
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por vagy a köd belélegzése tilos. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezélési előírásoknak megfelelően.

Figyelmeztetés:
A készítményt eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, fénytől védve, száraz hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. Az edény szorosan lezárva, és gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben a felhasználás helyszínétől 2 méteres távolságon belül gyermek nem tartózkodhat. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel, folytassa a öblítést legalább 10 percig. Bőrrel érintkezés esetén, öblítse le a szennyezett bőrt bő vízzel. Belélegzés esetén biztosítson szabad légutakat, az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. Forduljon orvoshoz, amennyiben a kedvezőtlen egészségügyi hatások folytatódnak vagy súlyosak. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenűl lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Öblítse ki vízzel a szájat, orvosi utasítás nélkül ne hánytasson. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos. Ne használja festett fa, linóleum, vagy márvány felületeken. Mielőtt természetes kő vagy új, szokatlan felületeken alkalmazná a terméket, először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Ne használja a készülékek feliratain és szimbólumain. Mindig kövesse a készülékek és felületek gyártóinak a kezelési útmutatóit is. Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül a közcsatornába juttatni. A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló nemzeti jogszabályokban meghatározottak az irányadók.

Fertőtlenítőszer: 0,75 g Alkil (C12-16) dimetilbenzil-ammónium-klorid (CAS-szám: 68424-85-1)100 g termékben

Allergének