Fertőtlenítőszer CIF 2in1 általános tisztítószer 750ml spray

1.411 Ft + ÁFA ( 1.791 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 12.01921
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Termék információk
A Cif Antibakteriális Spray segít Neked nap, mint nap a kórokozók elleni küzdelemben. Feloldja a konyhai zsírt, eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket, ragyogó tisztaságot és friss illatot hagyva maga után. Otthonod bármely területén használható. Speciális formulájának köszönhetően ugyanannyira alkalmas étkezési felületek tisztítására és fertőtlenítésére, mint a fürdőszoba takarítására. Mindezt hatékonyan teszi és ragyogó tisztaságot hagy maga után friss illattal kísérve. Nem marad baktérium, csupán a tökéletes tisztaság. A ragyogó otthonért próbáld ki még a Cif konyhai zsíroldó spray-t, amely leszámol a makacs, zsíros szennyeződésekkel, valamint a Cif fürdőszobai vízkőoldót, amely eltávolítja a szappan- és vízkőlerakódásokat.

- Eltávolítja a baktériumok és az influenza vírusok 99,9%-át
- Legyőzi a szalmonella, E. coli, listeria és influenza vírusokat (H1N1)
- Tisztítás és fertőtlenítés egy sprayben
- Gyorsan és hatékonyan távolítja el a koszt a felületekről
- Erőteljes antibakteriális formulával
- Friss illatot áraszt

Használati utasítás
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén:
Tisztításhoz fújja a felületre, majd törölje át egy nedves ronggyal. A gyönyörű végeredmény érdekében törölje át száraz ronggyal. Fertőtlenítő hatás (baktericid, virucid és fungicid hatás) eléréséhez permetezze a felületre egyenletesen, hagyja hatni 15 percig, majd törölje át egy nedves ronggyal.

Tárolás
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (hónap.év).

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Cif Disinfect & Shine univerzális fertőtlenítő spray Original.
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

FIGYELEM:
Ne használja természetes fán, festett fán, márványon vagy linóleumon. Alaposan öblítse le anódkezelt alumínium felületen való használat után. Természetes kő, vagy új, szokatlan felületeken először tesztelje egy kis, nem látható részen. Ne keverje más tisztítószerekkel. Ne használja készülékek feliratain és szimbólumain. Emellett mindig kövesse a berendezései és bútorai felület tisztításra vonatkozó használati útmutatóját.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, kationos felületaktív anyagok, Illatanyag, Aktív hatóanyag 100 g termékben: 0,75 g benzalkónium klorid

Fertőtlenítő törlőkendő DOMESTOS Lemon 60db

Készletről rendelhető
1.431 Ft + ÁFA (1.818 Ft)

Fertőtlenítő törlőkendő DOMESTOS Ocean 60db

Készletről rendelhető
1.431 Ft + ÁFA (1.818 Ft)