Általános tisztítószer CIF Brilliance Ocean 1L

780 Ft + ÁFA ( 991 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 12.00331
Elérhetőség: Készletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Sokoldalú általános tisztítószer
Friss óceán illattal
Eltávolítja a makacs szennyeződéseket
Nem igényel öblítést
Ragyogó csillogás, intenzív frissesség
Ideális linóleum, vinyl, kerámia és laminált felületek tisztítására
Extra erővel a tisztaságért

Termék információk
Termék jellemzők:
- sokoldalú általános tisztítószer
- friss óceán illattal
- eltávolítja a makacs szennyeződéseket
- nem igényel öblítést
- ragyogó csillogás, intenzív frissesség
- ideális linóleum, vinyl, kerámia és laminált felületek tisztítására

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
Fedezze fel a tisztaság szépségét a Cif Brilliance Folyékony Tisztítószerrel. A sokoldalú tisztítószer alkalmazható linóleum, vinyl, kerámia és laminált felületek tisztítására is. Speciális formulájának köszönhetően áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken és elbánik a makacs zsírlerakódással. Mindegy hogy fürdőszoba, konyha, nappali, vagy egyéb otthoni felület tisztításáról van szó, a Cif Brilliance Folyékony Tiszítószer csak tisztaságot és ragyogást hagy maga után. Kellemes óceán illata frisseséggel tölti meg otthonát. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva.

Edukáció:
Extra erővel a tisztaságért

Hogyan használd?
A Cif Brilliance általános tisztítószer hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható. Hígításkor egy félvödörnyi vízhez (5 liter) 3 kupaknyi Brilliance-t adagoljon. A makacs szennyeződések eltávolításához öntsön egy kevés Brilliance-t vizes törlőrongyra, de használhatja közvetlenül a felületen is.

Használati utasítás
A Cif Brilliance általános tisztítószer hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható. Hígításkor egy félvödörnyi vízhez (5 liter) 3 kupaknyi Brilliance-t adagoljon. A makacs szennyeződések eltávolításához öntsön egy kevés Brilliance-t vizes törlőrongyra, de használhatja közvetlenül a felületen is.

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Cif Brilliance Ocean sokoldalú folyékony tisztítószer.
FIGYELEM
Súlyos szemirritációt okoz. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

FIGYELMEZTETÉS:
- Márványon, festett felületeken, linóleumon és laminált felületeken csak hígítva használja.
- Zománcozott fürdőkádon próbálja ki használat előtt egy kis, nem feltűnő területen.
- Ne keverje a Cif Brilliance-t hypot tartalmazó termékekkkel.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Benzisothiazolinone